Dames Schutlanden zoeken nieuwe speelsters

20-05-2020

Meld je aan

De dames van Schutlanden uitkomend in de 3e klasse zijn op zoek naar nieuwe speelsters.

Interesse? Geef het aan ons door dan zorgen wij voor contact.

 

 


Aanmelding competitie 2020-2021

07-05-2020

Voor 1 juni 2020 aanmelden als nieuw team of speler

De Knapper-volleybalcompetitie is al meer dan 55 jaar een begrip in de regio Hoogeveen. Meer dan 70 teams uit de hele regio, verdeeld over 6 dames- en 3 herenpoules, spelen doordeweekse wedstrijden. Dit seizoen werd de competitie noodgedwongen stopgezet.Wanneer we met elkaar de corona maatregelen blijven naleven gaan we er vanuit dat we in september gewoon weer kunnen volleyballen. De  voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn daarom gestart.

Er wordt op verschillende recreatieve niveaus gespeeld, van beginners tot meer ervaren (vergelijkbaar met 4e tot en met 1e klasse Nevobo). De helft van alle wedstrijden speel je thuis op de trainingsavond van je team, de volgende wedstrijd speelt je uit in bijvoorbeeld Ruinen, Dalen, Zuidwolde, Tiendeveen, Noordscheschut, Kerkenveld, Veeningen, Nieuw Balinge, Nieuweroord, Drijber, Witteveen, Coevorden, De Krim of Hoogeveen. Zo zijn er wekelijks zo’n 500 mensen lekker in beweging op een sportieve en sociale manier!

Het concept is eenvoudig. Je huurt als team of vereniging zelf een zaal, je meld je team voor 1 juni aan op www.knapper-competitie.nl/inschrijven en je speelt volgend seizoen mee in de volleybalcompetitie. Voor de kosten hoef je het niet te laten, want het jaarlijkse inschrijfgeld is maar € 25 per team per jaar en het komende seizoen is er helemaal geen inschrijfgeld verschuldigd.

Heb je nog geen team maar wil je wel meedoen? Ook dan kun je je aanmelden via info@knapper-competitie.nl Er zijn verschillende teams die nog spelers nodig hebben. Op deze website is veel informatie te vinden over de competitie.

We komen jullie/jou graag tegen in onze competitie na de zomer!


Competitie 2019-2020 beëindigd

22-03-2020

Competitie start volgend seizoen in zelfde indeling zonder contributie

De competitie is net als allerlei andere sportcompetities stil gelegd. Gelet op de ontwikkelingen en maatregelen als gevolg van het corona virus is het niet waarschijnlijk dat de competitie 2019-2020 nog uit te spelen is.

Het bestuur heeft daarom besloten de competitie voor dit seizoen te beëindigen en als niet gespeeld aan te merken. Dit betekent dat we volgend seizoen in principe weer met de huidige competitie indeling van start gaan. De indeling kan nog wel wijzigingen als gevolg van aan- en afmeldingen door teams. Volgend seizoen hoeft er geen contributie te worden voldaan.

Zonder tegenbericht voor 1 juni 2020 gaan we er vanuit dat jullie team(s) weer meedoen in de competitie 2020-2021. Wanneer er wijzigingen zijn in contactpersonen, speeldagen en tijden willen we deze ook voor deze datum ontvangen.

Wij wensen iedereen veel sterkte toe deze tijd en hopen dat we dit najaar weer van start kunnen.

 

 


Gezocht: fotograaf

26-02-2020

Neem contact op met het bestuur

We willen als bestuur graag de beschikking hebben over een serie foto’s van de competitie.

Dit om wat promotie mee te kunnen doen en te gebruiken op social media.

ben je hobbyfotograaf of professional en wil je hierin iets voor ons doen dan horen we dat graag.

Je kunt ons mailen op info@knapper-competitie.nl

 


Doorgeven wijzigingen nieuwe seizoen

07-04-2019

Voor 1 juni wijzigingen doorgeven

Hallo volleyballers,

De competitie is dit jaar afgebroken maar we denken als bestuur al na over het volgende seizoen. In september moet het nieuwe wedstrijdschema weer klaar staan.

Gelet hierop willen we jullie vragen om ons uiterlijk 1 juni 2020 de wijzigingen door te geven. Bijvoorbeeld:

  • Jullie zijn van plan niet meer mee te doen;
  • Er gaat een nieuw team meedoen;
  • Wijzigingen in speeltijden, zalen of contactgegevens.

Nieuwe teams graag aanmelden met het formulier op de website:

overige wijzigingen doorgeven op mailadres:

wedstrijdsecretariaat@knapper-competitie.nl

Zonder bericht gaan we er vanuit dat jullie weer meedoen.