Nethoogte Heren 2e/mix klasse: bij alle wedstrijden op 2.35 meter

24-09-2022

Omdat er inmiddels wat meer mix-teams mee gaan doen in de 2e klasse is besloten om voor deze klasse bij alle wedstrijden in deze poule de nethoogte op 2.35 meter vast te stellen. 

Dit komt overeen met de spelregels van de Nevobo voor mix klassen.

We hopen daarmee een lijn/hoogte te stellen om verwarring en discussie te voorkomen.

 


Start competitie 2022-2023

24-08-2022

We gaan beginnen!

De competitie-indeling 2022-2023 is vastgesteld en het wedstrijdprogramma staat online.

Geef eventuele wijzigingen of fouten graag z.s.m. door aan het wedstrijdsecretariaat: wedstrijdsecretariaat@knapper-competitie.nl

Damescompetitie

  • Er zijn 5 klassen voor de damescompetitie. We hebben nog wat nieuwe teams mogen verwelkomen: DAC uit Dedemsvaart, een 2e team van Setup Balkbrug, De Zwaluwen uit Gramsbergen en een tweede team uit Dalen. Deze teams komen uit de zaterdagcompetities en zijn ingedeeld op basis van verwacht niveau. Welkom allemaal! We hopen dat jullie veel plezier zullen hebben in onze competitie.
  • Stevo 2 keert niet terug in de competitie en het team van Tunas heeft zich afgemeld wegens te weinig speelsters. MTS en Lijster gaan samen verder als Lijster. De overige speelsters zijn bij andere teams terecht gekomen.
  • Omdat n.a.v. vorig seizoen geen promotie-degradatie is geweest, bestaat de 1e klasse nu uit 11 teams. Hiervan zullen eind dit seizoen 1 of 2 teams degraderen, zodat de klassen een evenwichtig aantal teams houden.

Heren- en mixcompetitie:

  • Bij de heren zijn Lova 2 en Nieuweroord 2 afgelopen seizoen gestopt. Er waren ook aanvragen voor nieuwe mix-teams. Daarom is besloten tot een 1e klasse Herencompetitie en een 2e klasse Heren/Mixcompetitie. Pricoh komt over van de damesklasse naar de mixklasse. Veel speelplezier toegewenst!
  • Lova en Tunas spelen nu de 1e klasse; Drijber, BVH, Olhaco H3, Serve, VCZ en LEF-mix vormen met de nieuwe mix-teams de 2e klasse.

De nieuwe competitie start vanaf 26 september 2022. Veel plezier in het nieuwe volleybalseizoen!


Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 5-1-2023

08-12-2018

5 januari 2023 19.30 uur Plaats: gebouw van Salawaku, Zuidwoldigerweg 7, Hoogeveen.

Op 5 januari 2023 zal de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaatsvinden.

We zien jullie dan ook graag weer. Er staan diverse zaken op de agenda welke van belang zijn. En we horen graag van jullie hoe het gaat met en in de competitie.

Ieder team ontvangt een mail met het verzoek door te geven met hoeveel personen men komt.

dit kan op ons mailadres

Kijk hier voor de agenda: