Start voorbereidingen seizoen 2022-2023

15-05-2022

Aan- en afmeldingen uiterlijk 17 juni 2022!

Het afgelopen seizoen hebben we de competitie niet volledig kunnen spelen. Gelukkig hebben we in de loop van het seizoen de draad weer opgepakt en hebben we de nog geplande wedstrijden kunnen spelen. Fijn dat we elkaar weer zo weer konden ontmoeten! We zijn positief over de ontwikkelingen en gaan er vanuit dat we het komend seizoen weer een volledig competitieprogramma af kunnen werken.

We gaan daarom weer starten met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De afgelopen 2 jaar moesten enkele teams zich al dan niet definitief afmelden maar we zagen er ook mix-teams bij komen. Daarnaast hebben we inmiddels ook weer nieuwe aanmeldingen voor het komende seizoen binnen!

Wat vragen we van jullie?

Wanneer we voor 17 juni 2022 geen afmelding hebben ontvangen gaan we er vanuit dat jullie team(s) weer meedoen in de competitie 2022-2023. Dan hoef je dus niets te doen.

Afmeldingen, wijzigingen of vragen horen we graag door op te mailen naar info@knapper-competitie.nl . (Vermeld daarbij je teamnaam en huidige klasse waarin je bent ingedeeld.

Nieuwe teams kunnen zich aanmelden door het formulier in te vullen op deze website. Individuele spelers kunnen zich melden door ons te mailen: info@knapper-competitie.nl.

We gaan dan kijken of we je kunnen matchen met een team.

 

Voor alle wijzigingen geldt als uiterste datum 17 juni 2022.

Let op:

Zorg er voor dat je voor je team tijdig een zaal reserveert. Hoe dit bij andere gemeente gaat is bij ons niet bekend. We gaan er vanuit dat jullie weten wat je daarvoor moet doen. Geef eventuele wijzigingen direct aan ons door.

In september komen wij dan in ieder geval weer bij jullie terug.

We wensen jullie alvast een goede zomerperiode toe!

Bestuur Knappercompetitie

 


Tunas dames is op zoek naar gezellige medespeelsters!

05-04-2022

Kom langs in zaal Eduwiek op maandagavond

We zien en horen dat meerdere damesteams helaas genoodzaakt zijn om te stoppen met de competitie. Tunas D1 zoekt nog speelsters om volgend jaar door te kunnen spelen. We spelen op maandagavond om 20:00 uur in de Eduwiek in Hoogeveen. Iedereen is welkom en we houden van gezelligheid. Ook hebben we een herenteam die naast ons traint. We spelen vaak nog even een partijtje tegen elkaar en drinken soms na afloop een drankje. Mochten jullie dames over hebben die graag willen blijven volleyballen, dan horen wij dat heel graag! Een keer mee komen trainen mag altijd.


Voor contact kin je mailen naar marloesbergsma@hotmail.com


 

Groetjes,Tunas D1